Vijesti
Objavljeno: Uto 15.05.2018.

1. HMNL, doigravanje: Crnica i Novo Vrijeme Apfel u polufinalu

Nakon odigranih majstorica poznato je kako su šibenska Crnica i Novo Vrijeme iz Makarske izborili polufinale doigravanja 1. hrvatske malonogometne lige.

Crnica je napravila veliko iznenađenje te je u gostima, u odlučujućem dvoboju, pobijedila Vrgorac 6:5, nakon produžetaka.

Treba reći da je Crnica prošle sezone u ovo vrijeme igrala drugoligašku Ligu za prvaka za ulaz u 1. HMNL, a danas je među četiri najbolje hrvatske momčadi. Ujedno je okrenula protiv Vrgorca 0-1 u konačnih 2-1 i prolaz.

U majstorici je Vrgorac vodio 3:0, potom i 4:3, a na kraju ih je slomio gol Josipa Radića u produžecima. Pravi šibenski heroji u ovom susretu bili su spomenuti Radić i Dragan Vuković koji su postigli po tri gola. Kod domaćina je tri gola dao Luka Suton.

Dubrovački Square je golovima Hrvoja Cvjetkovića vodio u Makarskoj 2:1, no Novo Vrijeme je uzvratilo na žestok način i na kraju pobijedilo s uvjerljivih 6:2. Hat-trick je u tom preokretu postigao Vedran Kazazić, a još su po jedan gol za uvjerljivo slavlje dodali Bajrušović i Farias de Souza.

U polufinalu će tako Crnica igrati protiv Split Tommyja, dok Novo Vrijeme igra protiv Futsal Dinama.

1. HMNL doigravanje, četvrtfinale (majstorice): Vrgorac - Crnica 5:5, produžeci 5:6 (Crnica je pobijedila u seriji 2-1), Novo Vrijeme Apfel - Square 6:2 (Novo Vrijeme je pobijedilo u seriji 2-1)