Vijesti
Objavljeno: Uto 29.05.2018.

1. HMNL, doigravanje: Novo Vrijeme Apfel u finalu protiv Split Tommyja

Makarsko Novo Vrijeme Apfel plasiralo se u finale ovosezonskog doigravanja 1. hrvatske malonogometne lige. U finalu će igrati protiv Split Tommyja.

S 2-1 u seriji Novo Vrijeme je bilo bolje od Futsal Dinama, a u dramatičnoj majstorici igranoj u Zagrebu makarski su igrači slavili sa 6:5, nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Napeta je bila i sama završnica osnovnog dijela igre. Svi su pogoci postignuti u drugom poluvremenu. Novo Vrijeme je vodilo dva puta (strijelci Kazazić i Musinov), ali je Futsal Dinamo dostizao zaostatak, a u posljednjoj, 40. minuti izjednačio je Matija Capar.

Nakon što pogodaka nije bilo u produžecima, odluka je pala u kaznenim udarcima gdje su za Futsal Dinamo prvo pogađali Grbeša, Capar i Kanjuh, a za goste Bajrušović, Osredkar i Kazazić.

Potom je Herceg obranio udarac Penavi, a Hercigonja Eduardu, no vratar Makarana Herceg zatim je bio uspješniji i od Đulvata. Pogodak vrijedan finala za Novo Vrijeme postigao je Lucas.

1. HMNL doigravanje, polufinale (treća utakmica): Futsal Dinamo - Novo Vrijeme Apfel 2:2, 2:2, kazneni udarci 5:6 (Novo Vrijeme Apfel pobijedilo je u seriji 2-1)