Vijesti
Objavljeno: Pon 02.12.2019.

Barišić: Ne plašimo se nikoga pa mi smo Hrvatska

Borna Barišić uistinu uživa u odličnoj sezoni u svom Rangersu. Osim što je postao standardni hrvatski reprezentativac, na klupskoj razini se vrlo često ističe asistencijama te s pravom ima status ponajboljeg igrača u škotskom klubu.

Ždrijeb za Euro je, pak, odlučio kako će Barišić i hrvatska reprezentacija dvije utakmice odigrati u "njegovom" Glasgowu, a sam nogometaš rekao je:

- Zadovoljan sam. Prije svega mislim da smo dobili zanimljivu skupinu, suparnike po mjeri i imamo se pravo nadati i očekivati prolazak u drugi krug Eura. Ovo će meni biti prvo veliko natjecanje, a oduševljen sam što ću, nadam se, imati priliku zaigrati u svom Glasgowu.

- Sretan sam jer smo izbjegli skupinu smrti u kojoj su Francuska, Njemačka i Portugal. Engleska? O njoj ne treba trošiti previše riječi. Češka je zanimljiva momčad, ali prvenstveno vjerujemo u sebe i našu snagu.

Još se čeka kako bi se saznao posljednji sudionik skupine, a bit će to jedna od sljedeće četiri reprezentacije: Norveška, Srbija, Škotska ili Izrael.

- Izrael se čini kao najbolji izbor, ali mi smo ionako Hrvatska i ne moramo strahovati od reprezentacije takvog ranga. Ne plašimo se nikoga pa ni Srbije ako nam dođe u skupinu.