Vijesti
Objavljeno: Sri 07.08.2019.

Bišćan: Čekaju nas dvije teške i zahtjevne utakmice

Hrvatski doprvak Rijeka ovoga četvrtka (20 sati) kao posljednji od hrvatskih klubova započinje svoj europski put, a na svojoj Rujevici u sklopu prve utakmice trećeg pretkola Europske lige dočekuje škotski Aberdeen, momčad koja je prije četiri godine zaustavila Rijekin tadašnji put u Europi.

- Čeka nas jako teška i zahtjevna utakmica, ne jedna, već dvije, protiv izuzetno kvalitetnog protivnika koji nastupa u jednoj vrlo zahtjevnoj ligi i tamo je pri vrhu. To garantira da su konkurentni i kvalitetni i time će naš zadatak, a to je prolaz u idući krug, biti i teži. Nadam se da ćemo uz našu kvalitetnu igru, i pomoć publike, otići na uzvrat s prednošću. Ako se ukaže prilika, moramo ju iskoristiti, kazao je trener Rijeke Igor Bišćan uoči prvog susreta s Aberdeenom te dodao:

- Dosta su izbalansirana ekipa po kvaliteti i karakteristikama igrača. Vidjet ćete čvrstu i agresivnu ekipu i tu ima par pojedinaca koji mogu napraviti puno problema. Ističe se centralni napadač Sam Cosgrove koji je nezgodan za čuvanje i igra u odličnoj formi. Treba biti realan u očekivanjima.