Video
Objavljeno: Sri 13.10.2021.

Bišćan: Dali smo do znanja da smo došli po bodove i uzeli smo ih

Hrvatski nogometaši do 21 godine nastavili su savršeni niz u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo. Uvjerljivi su bili mladi Hrvati na gostovanju kod Azerbajdžana, gdje su slavili 5:1, a zadovoljstvom je, dakako, zračio i izbornik Igor Bišćan:

- Uistinu sam prezadovoljan. Ne samo ovom utakmicom koja je bila lagana, već sam zadovoljan cijelim ciklusom i kompletnom momčadi. Inače, nekome drugome ovo gostovanje i neće biti lagano. Mi smo, pak, pokazali da smo u kratkom vremenu postali prava, ozbiljna i natjecateljska momčad koja djeluje energično, željno i motivirano. Utakmica? Sve smo riješili u prvom poluvremenu, odmah smo dali do znanja da smo došli po bodove i uzeli smo ih.

Prvo ime susreta bio je trostruki strijelac Roko Šimić, koji je nakon nove pobjede Hrvatske U-21 rekao:

- Dogovorili smo se da od prve minute krenemo jako i rezultat je išao u našu korist. Čestitam svim dečkima. Tri pogotka? Osjećaj je fenomenalan, ali tek sam na početku, kao što ništa ne bih uspio bez momčadi. Jedanaesterac? Hvala sucu, ali jedanaesterac nije bio. No, pohlepan sam, želio sam još jedan pogodak.

Foto: HNS