Vijesti
Objavljeno: Pet 03.06.2022.

Bišćan: Izgubili smo na najgori mogući način

Hrvatski nogometaši do 21 godine starosti u 90. minuti susreta kod Norveške imali su vodstvo od 2:1 i siguran put prema Europskom prvenstvu. No, u sudačkoj nadoknadi se sve okrenulo. Norvežani su zabili dva pogotka, pobijedili su 3:2 i, ukoliko slave u svoje posljednje dvije kvalifikacijske utakmice, oni će biti ta momčad koja ide izravno na Euro.

- Strašno težak poraz. Teško je prihvatiti ovako nešto. U 90. minuti smo imali Euro u rukama, a onda smo ga izgubili. Čak nismo ni remi uspjeli sačuvati. No, borit ćemo se dalje. Ništa nam drugo ne preostaje. Još smo uvijek u igri pa i za prvo mjesto. Moramo kao pravi profesionalci shvatiti posljednju utakmicu kod Estonije.

- Nakon brzog vodstva, loše smo izgledali u prvom poluvremenu. U nastavku smo bili puno bolji. Zabili smo opet pogodak, poveli i bili na putu prema pobjedi. No, na one ubačaje u završnici smo morali bolje i čvršće reagirati. Izgubili smo utakmicu na najgori mogući način. Energetski nismo bili na razini Norvežana. Znali smo da će u završnici biti svega, ali smo se pogubili na kraju, komentirao je izbornik Hrvatske U-21 Igor Bišćan.

Foto: HNS