Vijesti
Objavljeno: Sri 24.04.2019.

Bišćan: Mi smo isključivo gostujući došli do ovog finala

Nogometaši Rijeke uspješno su obavili gostujuću polufinalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa te su pobjedom 2:1 protiv Zaprešićana izborili finale protiv Dinama.

Inter-Zaprešić dobro je odigrao polufinale, pogotovo drugo poluvrijeme, no finalna je utakmica ipak ostala predaleko od Zaprešićana.

- Nismo bili dobri u prvom poluvremenu. U nastavku smo se podigli, zaigrali bolje pa čak i dominirali. Znao sam da moramo odigrati savršenu utakmicu, ako hoćemo proći, ali to nismo potpuno uspjeli. Napravili smo dvije pogreške i naravno da je Rijeka to iskoristila. Polufinale? Ma, kao da nismo bili nigdje, pomalo rezignirano je rekao trener Inter-Zaprešića Samir Toplak.

Trener Rijeke Igor Bišćan zadovoljno je nakon dvoboja u Zaprešiću ustvrdio:

- Bili smo spremni na ovako tešku utakmicu. Nakon ružnog poraza od Hajduka, bilo nam je važno pokazati drugo lice. Apsolutno smo željeli omogućiti svojim navijačima finale u Puli, da mogu doći pogledati našu utakmicu protiv Dinama, rekao je Bišćan te dodao:

- Mi smo stvarno zaslužili ovo finale. Sve smo utakmice u Kupu igrali u gostima i to vrlo teške utakmice. U Varaždinu, kod Lokomotive i sada u Zaprešiću. Valjda smo time pokazali karakter i pravi mentalitet. Finale? U tom susretu nemamo što izgubiti, ali imamo se i pravo nadati da u jednoj utakmici možemo iznenaditi Dinamo.