Vijesti
Objavljeno: Ned 13.10.2019.

Bišćan: Mogu reći kako smo igrači i ja kliknuli

U ponedjeljak, s početkom u 19 sati, hrvatski reprezentativci do 21 godine igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu skupine 4 za odlazak na Europsko prvenstvo. Nakon domaćeg poraza, slijedi gostovanje kod San Marina, a bit će to prva natjecateljska utakmica koju će na izborničkom poslu odraditi Igor Bišćan.

Prije nekoliko dana Bišćan je premijeru ostvario u prijateljskom nadmetanju s Mađarima kada je Hrvatska U-21 pobijedila 4:1.

- Koliko smo mogli u ovih pet, šest dana smo se upoznali. Mogu reći da smo odmah kliknuli. Stvaramo zajedničku atmosferu i neku našu priču. Protiv San Marina smo, naravno, veliki favoriti i sve osim naše pobjede bio bi veliki neuspjeh, rekao je Bišćan te nastavio:

- Dečki imaju veliki motiv, nakon poraza u prvoj utakmici. Ja i moji suradnici vrlo dobro znamo kako je dečkima jer smo i mi sami prolazili kroz mladu reprezentaciju. Mladi ljudi vole kada im se postave jasni ciljevi. Do sada nisam mogao od njih napraviti bolje igrače, jer sam kratko na ovoj dužnosti, ali im mogu pomoći kako bismo zajedno donosili bolje odluke.

Bišćan je dodao i sljedeće:

- Tranzicija iz Rijeke u Hrvatsku U-21 prošla je brzo i bezbolno. Svemu je pomogla i ta prva utakmica protiv Mađarske koju smo lako dobili.