Vijesti
Objavljeno: Ned 22.09.2019.

Bišćan napustio trenersko mjesto Rijeke

Nakon prvenstvene pobjede u Puli protiv Istre 1961 (3:0) Igor Bišćan podnio je ostavku na mjesto trenera Rijeke.

- Hvala svima koji su vjerovali u nas. Igra igrača ove nedjelje najbolji je odgovor na neke medijske natpise u kojima je naglašavano kako sam okrenuo leđa igračima, rekao je na početku Bišćan i nastavio:

- Zasitio sam se rada u uvjetima koji nisu ni blizu idealnih. Bez obzira na to, mi smo uspjeli napraviti sjajne rezultate. Znate u kakvoj sam situaciji preuzeo momčad, nisu bili normalni uvjeti za rad. Tada klub ne može funkcionirati normalno, stalno se vraćamo u negativu kada je rezultat imperativ kako bi ispunjavali ambicije koje su visoke. Morao sam u jednom trenutku presjeći sve to i dogodilo se sada. Želim klubu sve najbolje.

Iza Bišćana ostaje osvajanje Hrvatskog nogometnog kupa prošle sezone, kao i drugo mjesto u Prvenstvu prošle sezone. I sada ostavlja Rijeku na trećem mjestu ljestvice, kao i što je ukupno ostvario 26 pobjeda, osam remija i devet poraza.

Inače, spominje se kako bi Bišćan trebao preuzeti hrvatsku reprezentaciju do 21 godine, ali to nije potvrđeno od nijedne strane.