Vijesti
Objavljeno: Čet 14.11.2019.

Bišćan: Prihvaćamo ulogu favorita i idemo pobijediti

Hrvatski reprezentativci do 21 godine starosti ovog četvrtka igraju kod Litve kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo. Taj dvoboj možete pratiti u prijenosu uživo na Hrvatskoj nogometnoj televiziji (od 17:30 sati).

Do sada je Hrvatska U-21 izgubila domaći ogled protiv Škotske i pobijedila u gostima San Marino, a uoči ovog gostovanja izbornik Igor Bišćan rekao je:

- Svi su bodovi u kvalifikacijama izuzetno vrijedni. Čeka nas težak posao protiv čvrstog suparnika što dokazuju posljednje igre i rezultati Litve. Mogu pružiti vrlo dobar otpor, ali mi smo na ovo gostovanje došli pobijediti.

- Igrači koje Hrvatska ima na ovoj razini su kvalitetni i talentirani. Već sada igraju za vrlo ozbiljne klubove, neki su i na razini Lige prvaka. Dobro smo pokriveni na svim pozicijama i u ovim kratkim okupljanjima pokušavam na igrače prenijeti sve svoje ideje. Još uvijek imamo itekako dobru šansu završiti prvi u skupini, ali pritom moramo biti maksimalno ozbiljni.

Na kraju je Bišćan dodao:

- Prihvaćamo ulogu favorita u gostima kod Litve i naš jedini zadatak jest pobjeda. Napravit ćemo sve što prave momčadi moraju napraviti kako bi pobijedile.