Vijesti
Objavljeno: Pon 16.05.2022.

Bišćan: Utakmica kod Norveške će mnogo toga odrediti

Hrvatska U-21 ispred sebe ima još dvije utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. U pitanju su dva gostovanja, kod Norveške i Estonije.

Trenutačno je Hrvatska U-21 vodeća momčad na ljestvici skupine A s 19 bodova. Druga Austrija ima 16 i utakmicu više, dok je Norveška treća s 15 bodova, ali i utakmicom manje od Hrvatske U-21.

- Utakmica kod Norveške vjerojatno će odrediti našu poziciju u skupini. Koliko god je situacija do sada bila dobra, s obzirom na to da smo stalno prvi, imamo utakmicu više od Norveške i gostovanje koje slijedi kod te reprezentacije u ne baš idealnom trenutku za nas jer je kraj sezone. Norvežani će biti u optimalnom stanju jer im je sezona počela u ožujku, rekao je izbornik Igor Bišćan prilikom objavljivanja popisa igrača.

Bišćan je potom govorio o Igoru Matanoviću, novom igraču u U-21 okruženju.

- Sretan sam što je s nama i što se odlučio za Hrvatsku. Moram pritom pohvaliti HNS jer je uložio veliki napor za njegovo angažiranje, a izbornik seniorske momčadi Dalić je pritom možda imao i presudnu ulogu. Inače, veliki sam navijač Matanovića i on će biti velika snaga hrvatske reprezentacije

Foto: HNS