Vijesti
Objavljeno: Sri 22.05.2019.

Bišćan: Za nas je ovo senzacionalna pobjeda

Rijeka je odigrala odličnu finalnu utakmicu u Puli gdje je s 3:1 svladala Dinamo i tako peti put u svojoj povijesti osvojila Hrvatski nogometni kup.

Iako je Dinamo bio veliki favorit u ovom susretu i iza sebe je imao sjajnu sezonu, u ovom dvoboju Rijeka se pokazala kao bolja.

- Čestitam dečkima. Ova pobjeda je senzacionalna i ovakav kraj sezone je senzacionalan. Igrali smo protiv ove sezone super jakog Dinama. Stvarno smo sve zaokružili na najbolji mogući način. Kapa do poda igračima, ali veliko hvala svima u klubu, od trenutka kako sam došao u Rijeku do ove velike današnje pobjede, bila je prva reakcija trenera Rijeke Igora Bišćana koji je nastavio:

- Prvo poluvrijeme stvarno smo izgledali odlično. Dinamo tada nije imao nikakvog rješenja. No, u drugom poluvremenu Dinamo nas je stisnuo. Premekano smo primili taj prvi pogodak i sve smo teže kontrolirali suparnika i utakmicu. No, sva sreća imali smo Slugu koji očito obožava braniti protiv Dinama, ali i Kvržića koji je postigao sjajan pogodak.

Bišćan je za kraj rekao:

- Idemo sada slaviti. Zaslužili smo to. Ovo je bila prava utakmica za uživanje.