Vijesti
Objavljeno: Uto 27.08.2019.

Bjelica: Baš sam sretan zbog pogotka Gojaka

Nije Dinamu bilo ugodno više od sat vremena uzvratne utakmice. Rosenborg je vodio 1:0, prijetio je postizanjem novog pogotka čime bi bila anulirana prednost Dinama iz prvog ogleda, no onda je sjajnim golom sve razriješio Amer Gojak.

- Imali smo dosta teško prvo poluvrijeme. Bili smo uplašeni, a suparnik je bio prilično opasan. No, na poluvremenu smo skupili glave. Smirio sam dečke, podigao im samopouzdanje i u drugom poluvremenu je to izgledalo mnogo bolje. No, mislim, ako bi analizirali obje utakmice zasluženo smo u Ligi prvaka, izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica.

- Vidjeli smo da rezultat 2:0 ništa ne garantira. Suparnik može riskirati, psihološki je ovo za Rosenborg bila vrlo lagana utakmica. Što sam rekao na poluvremenu? Ništa posebno. Da bolje rade jednostavnije stvari. Bolja kontrola igre, biti intenzivniji na prekidima…

Za kraj je Bjelica rekao:

- Stvarno mi je drago zbog Gojaka što je postigao taj pogodak. Već je ove sezone zabio mnogo važnih golova. I uvijek, i kada je loš i kada je dobar, on uvijek ostavlja srce na terenu.