Vijesti
Objavljeno: Sri 06.03.2019.

Bjelica: Benfica je favorit, ali i mi imamo šansu za prolaz

Dinamo će u četvrtak (od 18:55 sati) na maksimirskom stadionu protiv lisabonske Benfice odigrati prvu utakmicu osmine finala Europske lige.

Tom prilikom Dinamo s trenerske klupe neće moći voditi strateg hrvatskog prvaka Nenad Bjelica, budući da mora odraditi kaznu koju je dobio na ogledu protiv češke Viktorije.

- Utakmicu ću gledati na istom mjestu gdje samo bio i nakon isključenja protiv Viktorije, rekao je Bjelica na startu pa nastavio:

- Benfica je veliki favorit, ali mi definitivno imamo šanse. I to velike. Vjerujem u svoje igrače, u naš rad, disciplinu, koncentraciju i kvalitetu. Uz sve te adute možemo pobijediti Benficu. Da, razgovarao sam s Nikom Kovačem jer je njegov Bayern ove sezone igrao protiv Benfice. Neke su mi informacije jako dobro došle, ali neću o detaljima, izjavio je Bjelica i dodao:

- Jako mi se sviđa to što ne vidim da je bilo koji moj igrač poletio nakon svih ovih rezultata. Imali smo neke žute minute ove sezone. Protiv Young Boysa pa čak i protiv Hapoel Beer Sheve. No, vjerujem da ćemo protiv Benfice zadržati koncentraciju, da možemo biti kao protiv Viktorije Plzen u drugom susretu.