Vijesti
Objavljeno: Sri 04.03.2020.

Bjelica: Bilo je čvrsto i agresivno, zasluženo smo slavili

Dinamo je još jedan derbi ove sezone riješio u svoju korist. Slavio je 2:0 na Poljudu, dodatno je pobjegao kompletnoj konkurenciji na ogromnu bodovnu prednost i uvjerljivo korača prema novoj tituli prvaka.

- Isključenje igrača Hajduka nam je pomoglo da dođemo do pobjede. Kontrolirali smo potom utakmicu i riješili sve. Htjeli smo u drugom poluvremenu biti strpljivi, ali pogodak se dogodio odmah. To nam je dalo prostora jer je Hajduk morao mijenjati sustav i tu smo stekli veliku prednost, komentirao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon dvoboja te dodao:

- Obje su momčadi igrale čvrsto i agresivno. Odlučili su detalji, crveni karton je definitivno jedan od tih detalja. Zaslužena je ovo pobjeda, do tog crvenog kartona bila je to ravnopravna i kvalitetna borba. Do kraja Prvenstva davat ćemo priliku onim igračima koji to zaslužuju. Moramo gledati prema tome da mladi igrači počinju dobivati više prostora. Polako ćemo već pripremati momčad za iduću sezonu. Moram čestitati i juniorima, napravili su ogroman posao u Münchenu.