Vijesti
Objavljeno: Sri 06.11.2019.

Bjelica: I s ovim bodom ostajemo u igri

Dinamo je u šakama držao novu pobjedu u Ligi prvaka. Vodio je 3:1 do 93. minute protiv Šahtara, ali nevjerojatna je utakmica imala jednaki takav kraj i završila je remijem 3:3.

- Tužan sam, naravno. Zaslužili smo više od ovog remija, ali naše su šanse i dalje dobre kako bismo došli do našeg cilja. Šahtar je na kraju preuzeo potpuni rizik, postigao je dva gola i to je to, rekao je odmah nakon susreta trener Dinama Nenad Bjelica i nastavio:

- Moram čestitati svojim igračima na kvalitetnoj, na vrlo borbenoj utakmici. Ali, ponavljam, i bod nas ostavlja u igri za drugim mjestom. Bili smo bolji, imali smo bolje prilike. Šahtar je između dva svoja pogotka imao samo jednu pravu priliku. Na kraju je Šahtar potpuno riskirao. Vratar im je otišao u napad, sve su dali u napad i zabili su prvi pa potom i drugi gol.

Bila je to utakmica s mnogo spornih situacija, a VAR tehnologija posebno je razljutila Bjelicu.

- Taj VAR je cirkus i sve oko njega je skandalozno. Pa, gledam što se događa u Italiji svaki vikend. Golemi cirkus. Ja nisam za to. Nikada nisam bio za to. Ubija se emocija, ne zna se kada se primjenjuje. Sve je zbunjujuće. Meni to ne treba.