Vijesti
Objavljeno: Pet 06.05.2022.

Bjelica: Kalkulacija nema, dolazimo kod Dinama po tri boda

Puno toga bi trebalo biti jasnije u borbi za sam vrh prvoligaške ljestvice, nakon nedjeljnih utakmica 34. kola. Tog dana na rasporedu su dva derbija, međusobno igraju četiri najbolje momčadi, a Osijek gostuje kod Dinama. Taj ogled na maksimirskom stadionu počinje u 20 sati.

- Svi žele biti prvaci i stoga je logičan pritisak kod svih. Netko se s tim bolje nosi, a netko slabije, s tim da je jako važno u svemu naglasiti da netko ima više kvalitete, a netko manje. No, ovo je dobro za hrvatski nogomet, ova uzbudljiva prvenstvena završnica. Mi smo stvarno sretni što tri kola prije kraja dolazimo kod Dinama i, ukoliko pobijedimo, ostajemo u borbi za sami vrh. Mislim da bismo sigurno prihvatili tako nešto na startu sezone. Mi smo ponosni na to.

- Vjerujem da smo spremni za Dinamo, ali teren će jedini dati prave odgovore. Nemamo što kalkulirati, već idemo na pobjedu. Nećemo juriti grlom u jagode, ali napast ćemo visokim pritiskom. Zapravo, igrat ćemo kako to Osijek inače čini. Dinamo je, naravno, iznimno kvalitetna momčad, ali mi u Zagreb dolazimo po tri boda, rekao je trener Osječana Nenad Bjelica.

Foto: HNS