Video
Objavljeno: Pon 26.08.2019.

Bjelica: Liga prvaka bila bi bonus za nas

Nenad Bjelica, trener Dinama, obavio je službenu konferenciju za novinare uoči uzvratnog dvoboja play-offa Lige prvaka. Susret u Trondheimu igra se u utorak (s početkom u 21 sat), a podsjetimo kako je hrvatski prvak u prvom dvoboju, u Zagrebu, s 2:0 svladao Rosenborg.

- Važno je što nismo primili pogodak u prvoj utakmici, ali ništa to ne mora značiti. Protiv Ferencvarosa smo primili gol u Zagrebu, ali smo u uzvratu bili daleko bolji. Vjerujemo da ćemo u utorak pokazati da smo bolja momčad i od Rosenborga, komentirao je Bjelica.

Igrače je na druženju s novinarima ovaj put predstavljao Nikola Moro, no na pitanje upućeno igraču o tome pričaju li oni međusobno već o Ligi prvaka uskočio je Bjelica:

- Ne priča se o tome. Ono što radimo s igračima je fokus na teren. Liga prvaka je naša želja i to bi bio bonus za nas. Ali, ne opterećujemo se time.

Bjelica je dodao i sljedeće:

- Rosenborg pokazuje da je moćna momčad. Sa svojim navijačima svakako da može iznenaditi. Vidjeli smo i da svi njihovi suparnici imaju problema po desnoj strani. Pazit ćemo na to. Respektiramo našeg suparnika, ali cijenimo i sami sebe i vjerujemo da ćemo biti bolji.