Vijesti
Objavljeno: Pet 17.09.2021.

Bjelica: Na Gorici smo prošle sezone izgubili prvenstvo

U dvoboju devetog kola HT Prve lige nogometaši Osijeka na svom stadionu Gradski vrt dočekuju Goricu. Osijek iza sebe ima čak tri ligaške utakmice bez pobjede. Izgubili su Osječani dva puta (Istra 1961 i Dinamo), a potom se jedva spasili poraza kod Lokomotive.

- Ja sam zadovoljan kako smo igrali kod Lokomotive i potom Kup utakmicu kod Bednje. Vjerujem da smo u stanju pružiti dobru partiju i pobijediti Goricu u nedjelju. Atmosfera kod nas je dobra, a da bi bila bolja treba nam jedan pozitivan rezultat.

- Pobjedama se najbolje gradi samopouzdanje i vraća vjera u samoga sebe. Golovi i pobjede te vraćaju u osjećaj nepobjedivosti, bez obzira tko je na drugoj strani. Gorica? Ako analiziramo prošlu sezonu onda smo, ako se pitamo gdje smo izgubili Prvenstvo, pali baš na Gorici. Od tog suparnika smo izgubili ukupno osam bodova. Neugodna su i kvalitetna momčad koja nema pritisak. Zadržali su veliki dio momčadi. Respektiramo ih, ali ako budemo na razini, pobijedit ćemo, rekao je trener Osijek Nenad Bjelica.

Foto: HNS