Video
Objavljeno: Čet 16.04.2020.

Bjelica: Na kraju je nedostajala bolja komunikacija

Četvrtak i sastanak čelnih ljudi Dinama s Nenadom Bjelicom donio je ono što se i očekivalo. Bjelica više nije trener hrvatskog prvaka, a nakon dugog sastanka sada već bivši strateg kluba iz Maksimira izjavio je:

- Ugovor je raskinut na obostrano zadovoljstvo. Potrajalo je jer smo razgovarali o uvjetima raskida ugovora. Odlazim iz kluba i nisam imao nijednu svađu tijekom ovih godina. Samo sam branio svoje stavove. Hvala svim igračima, stručnom stožeru i navijačima.

- Zdravko Mamić? Nisam se ni s njim svađao, bio je moja podrška cijelo vrijeme. Ne osjećam se povrijeđen. Uvijek sam davao sve od sebe i bio iskren, a kada je čovjek iskren, ne mora pamtiti sve što je rekao. Igračima mnogo hvala, bezbroj puta su pokazali veliki karakter. Možda je na kraju nedostajala malo bolja komunikacija između nas i kluba. U dvije godine sam u svakoj odluci bio involviran i ne znam zašto se dogodilo da u ovoj posljednjoj nisam bio. Planovi? Nemam ništa u planu, prvo ću se odmoriti sa svojom obitelji, dodao je Bjelica.