Vijesti
Objavljeno: Pon 22.07.2019.

Bjelica: Očekujemo pobjedu, ali smo oprezni

Prvi je ovoljetni europski ispit ispred igrača Dinama. Zagrebačka momčad u utorak (s početkom u 19:30 sati) gostuje u Gruziji kod tamošnjeg prvaka Saburtala.

U pitanju je prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka, a podsjetimo kako je Saburtalo prilično iznenađujuće u prvom pretkolu bio bolji od Sheriffa, sastava kojeg trenira donedavni trener Osijeka Zoran Zekić. Bilo je ukupno 4:3 za Saburtalo, klub koji je osnovan tek 1999. godine.

- Očekujemo pobjedu. Saburtalo je dobar suparnik, ta je momčad pokazala snagu u dvije utakmice i ukupnom pobjedom protiv Sheriffa. No, vjerujem u nas i našu snagu, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica prije odlaska u Gruziju.

- Razgovarao sam sa Zekićem i dao mi je neke dodatne informacije, kao i svoju analizu Saburtala. Mislim da smo dobro pripremljeni i morat ćemo biti maksimalno koncentrirani. Saburtalo ima dobre igrače, od krilnih do bočnih pozicija.

Bjelica je dodao i sljedeće:

- Trebamo biti oprezni. Vidjeli smo nedavno na primjeru Hajduka kako je sve moguće. Ali, ne samo to. Prednost u svakom smislu znali su prokockati Ajax i Barcelona. Dakle, ozbiljno ulazimo u ove dvoboje, ali mislim da na kraju ipak sve ovisi o nama.