Vijesti
Objavljeno: Sri 23.10.2019.

Bjelica: Olmo je igrač koji nema limita

Trener Dinama Nenad Bjelica razgovarao je s novinarima po povratku iz Ukrajine gdje je njegova momčad, u sklopu trećeg kola skupine C Lige prvaka, odigrala 2:2 protiv Šahtara.

- Na samom početku, u prvih 15 minuta, nismo bili hrabri. Nismo stvari radili kako smo se dogovorili. No, potom smo se ohrabrili, ulazili u duele i sve je bilo na visokoj razini. Bili smo na sličnom nivou kao protiv Atalante. Istina je da smo bili neefikasni u nekim situacijama, ali ispred nas su još tri utakmice u kojima to možemo ispraviti, komentirao je na početku Bjelica pa nastavio:

- Čak i ako pobijedimo Šahtar ništa još neće biti matematički sigurno. Igrat ćemo pred prepunim Maksimirom, vjerujemo da ćemo dodatno podići razinu igre i pobijediti. No, bit će teško jer je Šahtar nepredvidiv, neugodan i brz.

Vratio se Bjelica potom ponovno na ogled u Harkivu.

- Nisam u nijednom trenutku u Harkivu razmišljao o bodu. Mi uvijek razmišljamo kako pobijediti. Teško je igrati protiv momčadi koja je silno agresivna kao što je Dinamo bio. Kada svim tim Brazilcima onemogućiš da prime loptu i vječno im pušeš za vratom, onda je Šahtaru mnogo teže. To će biti i recept za uzvrat.

Spomenuo je Bjelica i Danija Olma.

- Često postavljamo limite u životu, ali on njih nema. Olmo u glavi nema limite. On vjeruje u sebe i mi vjerujemo u njega. Pravo je čudo da je on i dalje u Dinamu s obzirom na to kakav je potencijal i igrač. Ako hoćete da povučem usporedbu, reći ću da je Olmo na mnogo većoj razini od Joaa Felixa.