Vijesti
Objavljeno: Čet 15.07.2021.

Bjelica: Osijek želi uzeti neki trofej

Nogometaši Osijeka su prošle sezone dugo vremena prijetili Dinamu, ali su u finišu ipak posustali i morali se zadovoljiti drugim mjestom.

Novu sezonu Osijek otvara domaćom utakmicom u petak (21 sat) protiv Šibenika, a prije nove duge borbe u domaćim okvirima trener Osijeka Nenad Bjelica je rekao:

- Imali smo pet tjedana dobrih priprema. Radujemo se utakmicama na kojima ćemo konačno imati podršku navijača. Bilo je velikih vrućina i teških uvjeta za trening, ali odradili smo sve što smo planirali i spremni smo za početak. Za samopouzdanje, ali i za sve ostalo, ovaj je početak vrlo važan.

- Na prvoj utakmici vidiš jesi li dobro tempirao pripreme i jesi li spreman za sve što te čeka. Utakmica sa Šibenikom nama je najvažnija u sezoni. Želimo pobijediti i vjerujem da smo posve spremni. Pogledali smo neke pripremne utakmice Šibenika. Imaju novog trenera, bit će neugodan suparnik i sigurno će se dizati kako Prvenstvo bude trajalo.

Na kraju je trener Osijeka dodao:

- Želimo se poboljšati u odnosu na prošlu sezonu. Osvojiti neku titulu. Možemo biti prvaci, osvojiti Kup, a u Europi ostvariti maksimum. No, suparnici poput Dinama, Rijeke i Hajduka, ali i ostalih, su jaki.

Foto: HNS