Vijesti
Objavljeno: Pon 21.10.2019.

Bjelica: Osjećaj je prije Šahtara pozitivan

Nogometaši zagrebačkog Dinama otputovali su u ukrajinski Harkiv gdje će u utorak, s početkom u 19 sati, odigrati utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Šahtara.

Najčešće pitanje s kojim se u posljednje vrijeme susretao trener Dinama Nenad Bjelica bilo je stanje Ademija i Petkovića te kolike su šanse za njihov nastup protiv najbolje ukrajinske momčadi.

- Obojica idu na put. Još ćemo vidjeti hoće li moći pružiti sto posto, a ako ne budu mogli igrat će drugi, rekao je na startu Bjelica pa nastavio:

- Osjećaj je pozitivan. Šahtar je vrlo kvalitetna momčad s mnogim brazilskim igračima. Teško mi je naći pravi nedostatak Šahtara. Sigurno je da ćemo pokušati biti ofenzivniji, nego li na Etihadu. To je taktika za Harkiv. Šahtar je definitivno potentna momčad, ali vjerujemo da ćemo se vratiti s dobrim rezultatom u Zagreb.

Riječ je dobio i spomenuti Bruno Petković.

- Na raspolaganju sam. Šahtar je super momčad, pogotovo u ofenzivnom dijelu. Imaju sve pobjede u svom Prvenstvu, ali mi se gore idemo potući. Svašta se može dogoditi i mi ne kalkuliramo. Jasno je samo da ćemo sigurno imati više prostora u igri, nego li smo imali kod Manchester Cityja.