Video
Objavljeno: Pon 21.10.2019.

Bjelica: Ovdje nismo došli na izlet, nego pobijediti

Nakon dva odrađena ogleda skupine C Lige prvaka, hrvatski prvak Dinamo ima pobjedu (Atalanta) i poraz (Manchester City), a utorak donosi gostujuću utakmicu u Harkivu protiv Šahtara.

Na službenoj konferenciji za novinare prije ogleda koji se igra od 19 sati trener Dinama Nenad Bjelica izjavio je:

- Sigurno je da u Harkiv nismo došli na izlet. Došli smo pobijediti. Znam za podatak da Dinamo nikada nije pobijedio neku ukrajinsku momčad, ali srušili smo mnoge statistike pa možemo promijeniti i ovu. Jasno nam je i da je Šahtar kvalitetna i talentirana momčad, ali vjerujemo da možemo biti bolji.

Bjelica je nastavio:

- Podatak da Šahtar stalno nastupa u Ligi prvaka govori koliko je jak. Neki njegovi igrači nositelji su ukrajinske reprezentacije, a ostali su Brazilci. Svjesni smo snage Šahtara, ali i svoje. Vjerujemo u dobru utakmicu jer smo dobro igrali cijele prošle europske sezone, a i ove.

Dodao je Bjelica i sljedeće o Šahtaru:

- Taison je njihov najjači igrač i njemu ćemo posvetiti posebnu pozornost, ali cijeli njihov napad je sjajan. Sve su to vrhunski igrači, neugodni. Mi smo momčad koja može mijenjati sistem igre i vidjet ćemo postoji li još nešto čime možemo iznenaditi Šahtar.