Vijesti
Objavljeno: Uto 22.10.2019.

Bjelica: Ovo je na kraju pravedan rezultat

Zagrebački Dinamo odigrao je vrlo dobru utakmicu u Harkivu koja je završila bez pobjednika (2:2). Šahtar i Dinamo time su ostali u ravnopravnoj borbi, oba sastava imaju po četiri boda nakon tri susreta. Iduća utakmica u ovoj skupini C je boj istih sastava, ali na maksimirskom stadionu.

- Zadovoljan sam igrom svoje momčadi i kako smo se prezentirali. Mogli smo ostvariti i bolji rezultat od ovog remija jer smo imali vrlo dobrih prilika. No, 2:2 je pravedan rezultat. On nam daje šansu da se nastavimo boriti za najveće ciljeve u Ligi prvaka, komentirao je nakon ogleda trener Dinama Nenad Bjelica i nastavio:

- Definitivno imamo kvalitetu boriti se sa sastavima kao što su Šahtar i Atalanta. To smo pokazali u prvoj utakmici, a to smo pokazali i ovog utorka. Sada nam slijedi isti suparnik, ali u Zagrebu. Ovaj put smo imali šansu, ali nije bilo dovoljno za pobjedu. Nadam se da ćemo u Zagrebu uspjeti u tome.

Za kraj je trener hrvatskog prvaka dodao:

- U drugom poluvremenu smo bili bolji. Pogodili smo dva puta okvir vrata, Pjatov je sjajno obranio udarac Olma. Šahtaru nismo dali previše šanse. Tri boda su bila blizu, ali ne žalimo. Idemo dalje.