Video
Objavljeno: Pon 30.09.2019.

Bjelica: Protiv svakoga pa tako i Cityja želimo pobijediti

Dinamo je održao službenu konferenciju za novinare uoči dvoboja drugog kola skupine C Lige prvaka u kojoj gostuje kod engleskog prvaka Manchester Cityja. Pred brojnim novinarima trener Dinama Nenad Bjelica rekao je:

- Jasno nam je da ćemo teško iznenaditi City. No, kao što sam rekao u svemu treba puno hrabrosti i moramo igrati srcem. Tako se može doći do velikog rezultata. Šanse su nam male protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu, ali vjerujemo u sebe.

- Drago nam je čuti kada nas hvali trener kao što je Josep Guardiola. Mi stvarno želimo ostvariti maksimum, a to su tri boda. Bez obzira tko nam je suparnik i bez obzira gdje igramo, mi želimo osvojiti tri boda. Tako će biti i protiv Manchester Cityja. Znamo da je teško slaviti na Etihadu, mali je broj klubova kojem je to uspjelo, ali stvarno vjerujemo u sebe i vjerujemo kako možemo iznenaditi.

O stanju u svojoj momčadi rekao je:

- Stanje momčadi je dobro. Neki su igrači imali problema, ali su se oporavili i vjerujemo da će imati snagu za ovu utakmicu. Konačnu odluku o udarnom sastavu donijet ću nakon posljednjeg treninga.