Vijesti
Objavljeno: Pet 15.02.2019.

Bjelica: Razočaran sam, ali rezultat je na kraju realan

Trener Dinama Nenad Bjelica nije bio zadovoljan rezultatom na kraju prvog susreta šesnaestine finala Europske lige, no nekoliko je puta ponovio kako i dalje vjeruje da njegova momčad može u uzvratu izbaciti češki sastav.

- Bila je to uglavnom izjednačena utakmica. Mi smo bili malo bolji u prvom, oni malo bolji u drugom poluvremenu. Rezultat je realan, ali ja sam razočaran takvim ishodom. Ne znam, mi smo očito svjetski prvaci u podcjenjivanju suparnika. To je naša bolest i ja se borim protiv nje. Viktoria je u posljednjih osam sezona čak pet puta prezimila u Europi. To nešto znači, rekao je Bjelica te nastavio:

- No, rezultat nam daje nadu za uzvrat. Mi i dalje možemo proći. Oni jesu kvalitetni, ali i mi smo kvalitetni. Kako god bilo ja sam i dalje ponosan na svoje dečke. Ponosan na način kako se bore i ponašaju i sretan sam što sam njihov trener.

Bjelica je dodao i sljedeće:

- Kontrolirali smo Viktoriju sat vremena. No, na našu kontru dobijemo rekontru i primimo gol. Česi su iskusni, koriste sve pogreške suparnika. To je njihova snaga. No, stvarno vjerujem da u uzvratu možemo zabiti gol više od njih.