Vijesti
Objavljeno: Uto 05.11.2019.

Bjelica: Samo nas zanima pobjeda protiv Šahtara

Maksimirski stadion u srijedu će biti domaćin utakmici četvrtog kola skupine C Lige prvaka u kojoj se sastaju nogometaši Dinama i Šahtara.

Dvoboj počinje u 21 sat, a bit će to druga domaća utakmica hrvatskog prvaka u ovom elitnom natjecanju. Ona premijerna bila je savršena, Dinamo je tada s 4:0 svladao Atalantu. Protiv Šahtara u Harkivu, prije dva tjedna, Dinamo je odigrao 2:2, a uoči ogleda u srijedu trener Dinama Nenad Bjelica rekao je:

- Nas protiv Šahtara zadovoljava samo pobjeda. Ništa drugo.

- Nadamo se kako ćemo odigrati utakmicu kao u Harkivu ili protiv Atalante u Zagrebu. I da ćemo biti bolji od suparnika. Dečki su jako motivirani, spremni su. Mi i Šahtar smo dvije ravnopravne momčadi, pravog favorita ovdje nema. Nadam se kako ćemo mi biti bolji u nekim detaljima i da ćemo slaviti.

Nastavio je Bjelica:

- Šahtar ima vrhunsku momčad i sjajne pojedince koji u nekoliko poteza mogu riješiti susret. Naravno da moramo biti maksimalno koncentrirani, ali sve moramo podignuti na razinu više i biti još bolji. Izostanci? I mi i Šahtar imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu nadomjestiti one koji ne mogu igrati u datom trenutku.