Vijesti
Objavljeno: Ned 20.03.2022.

Bjelica: Sve je bilo lakše nakon prvog pogotka

Nogometaši Šibenika nastavljaju negativan niz, a u zadnjem susretu 28. kola HT Prve lige Šibenčani su ostali bez ikakve šanse na domaćem terenu protiv Osijeka (0:3). Bio je to Šibeniku treći ligaški poraz u nizu.

- Da sam znao da će biti ovako teško, dobro bih razmislio prije same odluke o dolasku u Šibenik. Čestitke Osijeku, oni su u ovom trenutku prilično ispred nas, iako smo dosta dobro parirali kroz cijelo prvo poluvrijeme i na samom početku nastavka. Ponovila nam se ona utakmica protiv Lokomotive. Naša reakcija na terenu nakon prvog primljenog gola je neobjašnjiva, bile su riječi trenera Šibenika Deana Računice.

Osijek je nastavio s pobjedama protiv Šibenika. U posljednjih osam utakmica protiv tog suparnika Osijek je dobio svih osam.

- I u prvom poluvremenu, kada nismo uspjeli zabiti, sve je na terenu izgledalo dobro za nas. Pokušali smo ostati mirni i dodati malo odlučnosti i hladnokrvnosti u samoj završnici. To se i dogodilo, a nakon prvog pogotka sve je dalje bilo puno lakše. Svaki pogodak nam je važan, ali je lijepo što je Lovrić postigao svoj prvi gol. Nastavak sezone? Sve četiri momčadi drže ritam, borba će do kraja biti zanimljiva, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.