Vijesti
Objavljeno: Ned 07.03.2021.

Bjelica: Taj VAR, to je cirkus

U utrci koju Osijek vodi s Dinamom sastav Nenada Bjelice je zapeo u ogledu protiv Gorice (1:1). Iako je Osijek dugo gubio s 0:1, na kraju je ipak mogao osvojiti sva tri boda. No, milimetarsko zaleđe Ercega nije dozvolilo potpuno slavlje Osječana.

- Nemam zamjerke na suđenje, ali VAR je običan cirkus. To mislim odavno. Ta povlačenja linija, ja ne znam, to rade kako nekome odgovara. Te crte nitko živ ne razumije. VAR je uveo prostor za manipulaciju nogometa. VAR bi trebao ispravljati samo očite pogreške suca, a gol za 2:1 nije bila očita pogreška. To je običan nonsens, govorio je Bjelica.

- Ne znam, u zadnje vrijeme primamo pogodak iz prve šanse koju ima suparnik. To je i ovaj put bio slučaj, iz prve i jedine. U prvom dijelu nismo bili dobri, ali kasnije smo igrali bolje. Mislim da smo zaslužili pobjedu, iako ni remi nije nezaslužen rezultat. Gorica je treća momčad Lige, ne libi se igrati nogomet i odlična su momčad. Sve smo riskirali, sve smo pokušali, ali nažalost nismo uspjeli do kraja.

Foto: HNS