Vijesti
Objavljeno: Sri 02.10.2019.

Bjelica: Velika je to stvar, imali smo otvorenu utakmicu do kraja

Još je jednom nakon utakmice u Ligi prvaka trener Dinama Nenad Bjelica bio ponosan na svoje igrače. Ovaj put nije se dogodila pobjeda kao protiv Atalante, već poraz na Etihadu od Manchester Cityja, no Bjelica je ustvrdio:

- Primili smo prvi pogodak u fazi naše najbolje igre i da se to nije dogodilo tko zna u kojem bi smjeru otišao ovaj susret. U prvom smo poluvremenu bili impresionirani, moram to priznati, no u drugom poluvremenu nismo dopustili previše toga Cityju. Bile su to većinom situacije proizašle iz naših pogrešaka.

- Imali smo otvorenu utakmicu do 90. minute i to nije mala stvar. U završnici ogleda pokušali smo napasti, ne bih sebi oprostio da nismo stavili naglasak na napad. No, da smo tako počeli, sigurno se ne bi dobro proveli. Čestitam Cityju, zasluženo je pobijedio i pokazao je zašto cilja na naslov pobjednika u Ligi prvaka.

Bjelica je dodao:

- Nije stvar u tome da moji dečki nisu dobri. Jednostavno, City je premoćan i to je razlog našeg poraza. I bolje momčadi od nas se ne mogu nadati dobrom rezultatu na Etihadu.