Vijesti
Objavljeno: Ned 03.10.2021.

Bjelica: Više smo zaslužili osvojiti sva tri boda

Nakon dvije pobjede u nizu u HT Prvoj ligi, u 11. kolu Osijek je osvojio bod na svom stadionu u ogledu protiv Hajduka (1:1). Nakon remija u derbiju, trener Osječana Nenad Bjelica je komentirao:

- Stvarno smo kvalitetno ušli u utakmicu, no Hajduk je dobra momčad. Nakon svega, imam dojam da smo mi malo više zaslužili pobijediti. Imali smo Mierezovu šansu za pobjedu, ali nismo zabili. No, to je nogomet. Moramo ići dalje, ali s ovim bodom nismo zadovoljni. U prvom poluvremenu je bilo dosta taktičkog nadmudrivanja, pogotovo jer je Hajduk igrao kako do sada nije. Branio se s 4-3-3 i puštao nam bokove. U drugom dijelu su promijenili takvu igru i mi smo ih uglavnom imali pod potpunom kontrolom.

Na drugoj strani, trener Hajduka Jens Gustafsson je na ovakav način vidio zbivanja na stadionu Gradski vrt:

- Utakmica je bila teška, a mi nismo nikada zadovoljni ako ne pobijedimo. Prvo poluvrijeme je bilo intenzivno, a po nas je vrlo teško bilo na samom kraju utakmice. Ovakvi dvoboji uvijek mogu otići na obje strane i mislim da je remi pravedan rezultat na kraju. Bilo je trenutaka kada smo jako dobro izgledali, no neke smo prilike propustili.