Vijesti
Objavljeno: Sri 14.04.2021.

Bjelica: Vjerujem u uspjeh u ovom izazovu, ali Hajduk je moćan

Veliki će ispit Osijek imati u 29. kolu HT Prve lige prilikom gostovanja na Poljudu kod Hajduka. Ta je utakmica na rasporedu u petak od 20:30 sati.

- Hajduk je moćan i u odličnoj formi. Stabilizirao se i rezultatski i igrački. S tri pojačanja, Fossatijem, Kačaniklićem i Livajom izgledaju drugačije i puno opasnije u sredini i prema naprijed. Ali, vjerujem da ćemo uspjeti u ovom izazovu biti bolji, iako je Hajduk vrlo dobra momčad i u vrlo dobroj formi, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica i dodao:

- Ja sam potpuno zadovoljan svojim igračima. Kako god završila sezona oni će za mene sigurno biti pukovnici jer znam da će do kraja dati svoj maksimum. Od dana kada sam došao u klub kao momčad imamo najbolje rezultate u Ligi. Statistički smo najbolja momčad HT Prve lige. Imamo Bočkaja, igrača s najviše asistencija, Ivušića, vratara s najviše čistih mreža, najboljeg zadnjeg veznog u Ligi s najviše golova i asistencija. Takvi igrači nikako ne mogu biti pokojnici, već samo pukovnici. Izostanci? U Splitu smo bez kartoniranog Igora Silve i ozlijeđenog Jurčevića.

Foto: HNS