Video
Objavljeno: Sri 13.01.2021.

Bjelica za HNTV: Vjerujem u titulu prvaka dok sam u Osijeku

Trener Osijeka Nenad Bjelica bio je novi ugledni gost podcasta HNTV-a Utakmicu po utakmicu, a tom se prilikom osvrnuo na dokumentarni film kojeg je o njemu napravila Hrvatska nogometna televizija.

- Velika mi je čast što je HNTV napravio film o meni. Među rijetkima sam po tom pitanju. Moram priznati da je film jako lijepo ispao, predstavio me točno kakav jesam. I kao osoba i kao trener. Svi su ljudi u njemu pričali o meni kakav jesam. Ispao sam stvarno autentičan, spomenuo je Bjelica pa nastavio:

- Naši su rezultati jesenas bili sjajni. Kada smo preuzeli klub, Osijek je imao jedan bod, a sada dijelimo prvo mjesto s Dinamom. Nismo trebali 30, nego 13 utakmica za to. Zbog toga se nadam da na kraju možemo biti pri vrhu ili na samom vrhu. A, u ovom periodu koji je pred nama, u iduće dvije i pol godine, vjerujem da ćemo moji suradnici i ja donijeti Osijeku titulu.

O povratku u Osijek Bjelica je dodao:

- Jako sam sretan što sam se vratio u svoj grad i što sam dobio ovlasti kakve sam dobio. Usporedno s tim je došla i odgovornost, ali to sam uvijek volio.

Bjelica je uz sve to naznačio kako mu je najveća čast u karijeri osvojena titula za najboljeg hrvatskog nogometaša 2000. godine u iznimno žestokoj konkurenciji, kao i što je Dani Olmo najbolji igrač kojeg je vodio u trenerskoj karijeri.

- Svakome je san biti izbornik svoje reprezentacije. Meni je čast što se i spominjem u tom kontekstu. Takav posao otvara vrata velikih klubova, a moja je želja doći do najjačih europskih liga. Mislim da sam kapacitet za to.

Foto: HNS