Vijesti
Objavljeno: Čet 12.12.2019.

Bjelica: Želim ponovno s Dinamom igrati Ligu prvaka

Dan poslije ispadanja iz Europe i Lige prvaka trener Dinama Nenad Bjelica nije previše promijenio mišljenje koje je dao odmah nakon poraza od Manchester Cityja.

- To sam rekao i svojim igračima, ponosni smo na njih. Zbog svega što su napravili. Napravili smo velike stvari i na kraju se kao kobnom pokazala završnica domaće utakmice protiv Šahtara. Ali, neću kriviti nikoga drugoga, uvijek treba prvo krenuti od sebe. Bili smo dobri, na trenutke i odlični, ali nam očito još malo nedostaje kako bi prošli skupinu u Ligi prvaka, komentirao je Bjelica.

- Moj status? Tu sam do kraja aktualne sezone. Imam ugovor s Dinamom na godinu i pol dana. Lijepo mi je tu, uživam u svemu i ne razmišljam o ničemu drugom osim o Dinamu. Želim opet s Dinamom igrati Ligu prvaka.

Što će biti s njegovim trenutačno glavnim igračima Bjelica je rekao:

- Mi nemamo potrebu nikoga prodavati, ali ako dođe ponuda ili ponude koje se ne mogu odbiti, onda će otići. Navijači? Sve je rečeno time što je na tri utakmice Lige prvaka na stadion došlo skoro 90.000 naših navijača. To je nešto veliko, kao i naši rezultati.