Vijesti
Objavljeno: Sri 02.09.2020.

Brazilac Rodrigo u Makarskoj, Novo Vrijeme Apfel napustio Babić

Rodrigo, 21-godišnji povremeni brazilski reprezentativac, novo je i veliko pojačanje Novog Vremena Apfel, člana Prve HMNL.

Dosadašnji igrač Campo Mouraa trebao bi prilično pojačati igrački kadar kluba iz Makarske koju je, pak, napustio Saša Babić koji će karijeru nastaviti u njemačkom Stuttgarteru.

Velike se promjene događaju u Alumnusu kojeg su tijekom ovog prijelaznog roka napustila čak sedmorica igrača. No, klub je službeno obznanio i veliki broj pojačanja. U pitanju su Danijel Dekanić (dolazi iz Petrinjčice), Matija Tolić (Petrinjčica), Dominik Cvišić (Petrinjčica), Vlado Andrijašević (Uspinjača-Gimka), Ivan Penava (veliki nogomet), Matej Perović (Ombla), Hrvoje Žuvela i Bruno Kovačić.

Još je jedan igrač napustio Square. U pitanju je Ante Daničić koji se preselio u Mantovu, a zanimljivo da su u taj talijanski klub ranije otišli donedavni trener Squarea Despotović te čak trojica igrača dubrovačkog kluba (Hrkač, Kuraja i Gašpar).

Mario Taći više nije igrač splitskog Universitasa, a njegova nova destinacija je gradski rival Split, koji će iduće sezone igrati u drugoligaškom okruženju.