Vijesti
Objavljeno: Pet 18.10.2019.

Burić: Ne mijenjamo ideju i cilj, a to su pobjede

Nakon reprezentativnih utakmica, nastavlja se Hrvatski Telekom Prva liga, a derbi aktualnog, 12. kola bit će dvoboj u Kranjčevićevoj ulici gdje Lokomotiva čeka dolazak splitskog Hajduka. Uoči tog susreta trener Splićana Damir Burić izjavio je:

- Jako dobro smo iskoristili ovo vrijeme između dvije prvenstvene utakmice, iako je dosta naših igrača imalo reprezentativne obaveze. Nažalost, imamo nekih problema s ozljedama pa tako i dalje ne znamo hoće li moći nastupiti Nejašmić, Ismajli i Simić.

- U svaku utakmicu ulazimo s namjerom pobijediti. Ime suparnika pritom nije važno. Tako će biti i protiv Lokomotive. Ideja i cilj uvijek ostaju isti. Lokomotiva je pokazala protiv Rijeke da je kompaktna i uska u obrani, a u napadu prijete odlični igrači poput Uzunija, Kastratija i Budimira. Dolaskom Sammira dobili su dodatne napadačke opcije. Imaju brzu tranziciju i opasni su u tom segmentu igre. Na to moramo paziti. U posljednje smo vrijeme, pak, na treninzima dosta rješavali problem realizacije, dodao je Burić.