Vijesti
Objavljeno: Uto 29.10.2019.

Burić: Nema favorita u dvoboju Gorice i nas

Derbi utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa bit će susret prvoligaša u Velikoj Gorici. Kod domaćina Gorice stiže splitski Hajduk, a taj dvoboj ujedno možete pratiti u izravnom prijenosu u programu Hrvatske nogometne televizije tijekom srijede (od 17 sati).

- Ovo je utakmica u kojoj nema izrazitog favorita. Gorica je mnogo puta pokazala da je jaka momčad, sada nedavno i kada je pobijedila Rijeku u gostima. S Goricom igramo dva puta u nekoliko dana i momčad je izrazila želju da ostanemo u Zagrebu. Da se dodatno zbližimo. Isto tako, te su nam dvije utakmice strašno važne, pogotovo da napokon dokažemo kako možemo biti dobri i u gostima, rekao je trener Hajduka Damir Burić te je dodao:

- Gorica ima kontinuitet dobrih rezultata. Ukratko mogu reći kako je to strašno nezgodan suparnik. Jedanaesterci? Ne, nismo ih dodatno vježbali. Produžeci? Najvažnije je da prođemo dalje. Na koji način manje je važno.

Inače, HNTV će tijekom srijede, nakon ogleda Gorice i Hajduka, izravno prenositi još jedan dvoboj prvoligaša u ovoj fazi Kupa. Od 19:30 sati igraju Varaždin i Rijeka.