Vijesti
Objavljeno: Pet 23.08.2019.

Burić: Osijek je jak, a mi želimo ponoviti igru protiv Gorice

Nakon što je odgođen susret šestoga kola HT Prve lige između Dinama i Rijeke, epitet derbija kola preuzeo je susret u Gradskom vrtu između Osijeka i Hajduka (nedjelja, 20 sati).

Za Splićane sada slijedi vrlo težak raspored. Nakon Osijeka, igrat će protiv Dinama i Rijeke kada će se i testirati prava snaga i kvaliteta Hajduka koji je dobio četiri utakmice u odigranih pet dosadašnjih kola.

- Dosta igrača ima virozu što je problem prije susreta protiv Osijeka. Bašić i Jradi su se razboljeli i vidjet ćemo hoće li biti spremni. Duka i Posavec su i dalje ozlijeđeni te s njima nećemo riskirati, rekao je trener Hajduka Damir Burić pa nastavio:

- Protiv Osijeka želimo pretočiti na travnjak puno stvari koje smo pokazali u pobjedi protiv Gorice. Osijek je jak, pokazao je to najbolje u dvobojima protiv Dinama i Rijeke. No, mi smo fokusirani na sebe, možemo isprobati nekoliko sustava i optimistični smo. Inače, na putu prema Osijeku zastat ćemo u Zagrebu gdje ćemo i trenirati, ali i prespavati u subotu navečer. Mislim da je to dobro prije samog dvoboja.