Vijesti
Objavljeno: Sub 19.03.2022.

Čabraja: Hajduk je u ovoj utakmici bilo lijepo za gledati

Nogometaši Hajduka suvereno su osvojili tri domaća boda protiv Lokomotive. Odigrali su Splićani vrlo dobro te su na kraju pobijedili s 4:0.

Hajduk se tako vratio na pobjednički trak, a trener Valdas Dambrauskas je nakon svega izjavio:

- Čestitam svojim igračima na igri, stavu i koncentraciji koju su držali od prve do zadnje minute. Nismo imali baš dobre rezultate posljednjih tjedana, ali krize se svima događaju. U svemu mi je bilo lijepo vidjeti što smo željeli zabiti i nakon četvrtog pogotka. No, stvarno vjerujem da možemo biti još bolji. Jedna utakmica ne znači baš ništa i sliku moramo gledati mnogo šire. Nemamo nikakvog posebnog razloga za slavlje i idemo dalje raditi u vrijeme reprezentativne stanke.

Na Poljudu je stao pozitivan prvenstveni niz Lokomotive. Nakon dvije pobjede i tri neodlučena rezultata, uslijedio je 0:4 poraz kod Hajduka.

- Očito smo na stanku otišli dva sata prije nego li smo trebali. Mi definitivno nismo bili pravi, puno toga je bilo slabo u našoj igri. Hajduku moram čestitati i na igri i na pobjedi. Moram priznati da je bilo lijepo gledati Hajduk kako je igrao protiv nas, kazao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.