Vijesti
Objavljeno: Sub 07.05.2022.

Čačić: Nama ova utakmica nije biti ili ne biti

Dinamo će u nedjelju (od 20 sati) odigrati prvi od preostala dva domaća derbija do kraja sezone. Matematički, Dinamo već ove nedjelje može postati prvak, ukoliko Hajduk padne na Rujevici, a aktualni prvak svlada Osijek na maksimirskom stadionu.

- Ispred nas je velika, prava natjecateljska utakmica, u kojoj su tri boda ključna za obje strane. U nedjelju ću sigurno samo koristiti igrače koji su 100 posto spremni za ovakav dvoboj. Imamo sitnih problema i neki igrači neće biti spremni. No, Dinamo stvarno ima dovoljan fond kvalitetnih igrača koji mogu i moraju odgovoriti zahtjevima ovakvog dvoboja

- U svakoj utakmici idemo na pobjedu. Imperativ je u nedjelju veći kod Osijeka, jer njima je ovo eliminacijska utakmica, a nama nije. Mi ćemo sigurno i nakon nedjelje biti prvi. Sve je u našim rukama i ne želim svojim igračima govoriti kako je u nedjelju nama biti ili ne biti. Godi nam interes navijača za ovu završnicu sezone i moramo biti na pravoj razini tijekom ovih 90 minuta, najavio je trener Dinama Ante Čačić.

Foto: HNS