Vijesti
Objavljeno: Pon 01.06.2020.

Čolak: Vidjeli smo da Osječani padaju, da nemaju više snage

Mnogo prašine je podigla polufinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa na Rujevici gdje je Osijek vodio 2:0 sredinom drugog poluvremena, ali je Rijeka iskoristila igrača više i na kraju slavila 3:2.

Dosta će se o tom ogledu govoriti i u idućim danima, a nakon dvoboja strijelac jednog gola za Rijeku, njen najbolji napadač Antonio Mirko Čolak, izjavio je:

- Pokazali smo karakter. Ulaz u utakmicu je bio loš, možda smo bili prestatični. No, poslije smo pokazali da smo prava momčad. Nitko nas nikada ne smije otpisati i sada smo u finalu, a samo to vrijedi. Kada je Murić smanjio na 1:2 znali smo da možemo, a pogotovo kada smo vidjeli igrače Osijeka da imaju grčeve, padaju i ne mogu više. Naši navijači? Osjetili smo njihovu snagu.

Na drugoj strani Petar Bočkaj, dvostruki strijelac za Osijek, je čak smirujuće govorio:

- Puno se priča o tome je li bilo pošteno ili nije. No, to je nogomet. Nije na nama, mi igramo i pokazujemo na terenu što možemo. Za sve ovo ostalo se brinu drugi ljudi. Mnogo puta smo na Rujevici ostajali daleko od pobjede, bili slabiji, ali sada smo od starta stisnuli. Nismo im ništa dali. Igrali smo kao pravi muškarci, pokazali zube, ali nakon crvenog kartona stvari su se ipak promijenile.