Vijesti
Objavljeno: Uto 07.06.2022.

Čolina: Još uvijek se nadamo najboljem

Dva poraza u nizu dovela su Hrvatsku U-21 reprezentaciju u prilično nezgodnu situaciju u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Europsko prvenstvo.

Trenutačno su Hrvatska U-21 i Finska U-21 vodeće s 19 bodova, ali najbolje stoji trećeplasirana Norveška U-21 koja ima bod manje, ali i utakmicu manje. Norveška U-21 sve drži u svojim rukama i bit će prva pobijedi li Finsku u gostima i Azerbajdžan na domaćem terenu, bez obzira na sve ostale rezultate.

Hrvatska U-21, pak, mora na pravi način odraditi svoj posljednji ogled, a to je gostovanje kod Estonije ove srijede (od 18 sati). Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

- Treba nam pobjeda kod Estonije kako bismo osigurali drugo, a možda i prvo mjesto. Ne samo pobjeda, već se moramo truditi slaviti sa što većom razlikom jer bi i to moglo odlučivati. Spremni smo i još se uvijek nadamo najboljem, poručio je mladi reprezentativac David Čolina. 

Prvi vratar momčadi Dominik Kotarski je dodao:

- Teško je bilo nakon poraza kod Norveške. Imali smo sve u rukama, a ostali smo bez ičega. No, znamo da imamo kvalitetu. Analizirali smo cijelu situaciju i znamo da ćemo biti pravi kod Estonaca.

Foto: HNS

TAGOVI