Vijesti
Objavljeno: Pet 31.05.2019.

Cvitanović: Mi jesmo bolji, ali to treba dokazati u uzvratu

Nogometaši Šibenika i Istre 1961 odigrali su "prvo poluvrijeme" svoje borbe za HT Prvu ligu. Na Šubićevcu je dvoboj završio bez pobjednika (1:1) što je pozitivniji rezultat za Puljane, no i Šibenik je i dalje u igri za ostvarivanje cilja.

- Očekivano bila je ovo vrlo zahtjevna utakmica. Ovo nije drugoligaški dvoboj, ipak smo igrali protiv kvalitetnog prvoligaša. Zato smo se i postavili malo opreznije, no defenzivnu smo igru obavili jako dobro. Bili smo čvrsti i kompaktni. Šteta što smo odmah primili pogodak, ali i dalje imamo aktivan rezultat. Kada pogledam sve, mislim da možemo biti zadovoljni. I dalje vjerujem da se možemo veseliti na kraju svega, rekao je trener Šibenika Borimir Perković.

Trener Puljana Igor Cvitanović ovako je komentirao prvi ogled:

- Bilo je tvrdo, što je normalno, jer ulog je ipak velik. I vjetar je vjerojatno donekle umanjio moguću ljepotu ovog susreta. Moram priznati da sam očekivao više, očekivao sam pobjedu. Mi smo prvoligaš i to je naša prednost. Bolji smo, ali to treba dokazati u uzvratu. Želimo pobjedu u Puli, tako ćemo se postaviti u uzvratu.