Vijesti
Objavljeno: Čet 30.05.2019.

Cvitanović: Sada moramo ispraviti sve loše u sezoni

U petak (od 19 sati), uz izravan prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji, će Šubićevac biti domaćin prve kvalifikacijske utakmice za HT Prvu ligu između Šibenika i pulske Istre 1961.

Puljani su dva dana prije utakmice stigli u Vodice pokraj Šibenika te su spremni za prvih 90 minuta koji odlučuju o novom (starom) prvoligašu.

- Glavni razlog što smo ranije, nego inače otišli na gostovanje je prilagodba na travnjak na Šubićevcu. Nećemo ništa posebno raditi, ali nam treba oko sat vremena da osjetimo travnjak. Spremni smo, formaciju za utakmicu sam već definirao, ali rado bih to zadržao za sebe, rekao je trener Puljana Igor Cvitanović te dodao:

- Očekujem ostanak u prvoligaškom društvu. U ove dvije utakmice moramo popraviti sve ono loše što se događalo kroz sezonu. Moramo sve to loše zaboraviti i okrenuti se budućnosti. Ovaj klub definitivno zaslužuje mnogo bolje rezultate i uspješnije sezone, rekao je Cvitanović koji u prvom ogledu neće moći računati na ozlijeđenog Ramona Miereza, prvog strijelca pulske momčadi.