Vijesti
Objavljeno: Uto 03.03.2020.

Dalić: Baš lijepo, dobili smo najjaču skupinu

Izuzetno tešku skupinu dobili su hrvatski nogometaši u novom izdanju Lige nacija. Igrat će ovaj put u skupini C s Portugalom, Francuskom i Švedskom, no s obzirom na to da je kompletna Liga A popunjena sjajnim europskim reprezentacijama ništa mnogo lakše nije se moglo ni očekivati.

- Je, ovo je vjerojatno najjača skupina i baš lijepo zbog toga. Ne može bolje. To je ono što hoćemo, igranje jakih utakmica. Imat ćemo što gledati, jako dobro ćemo provjeriti u kakvom smo stanju i sve će to biti dobra priprema za ono što slijedi, a to su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić i nastavio:

- Teški su suparnici, ali to je posve normalno. Takva je Liga. Tko god da nam je došao, svi su redom jaki i kvalitetni. Ovo je pogođeno natjecanje, Liga nacija ima svoju svrhu. Pokušat ćemo, jasno, osvojiti prvo mjesto, ali bit će to iznimno teško pokraj aktualnog svjetskog i europskog prvaka. I Švedska je top momčad, jaka reprezentacija. Novo je ovo iskustvo, super su suparnici za navijače, atraktivni, bit će puni stadioni…