Vijesti
Objavljeno: Sub 12.10.2019.

Dalić: Imamo veliki respekt prema Walesu

Pobjeda kod Walesa Hrvatsku već ove nedjelje (20:45 sati) može poslati na Europsko prvenstvo, a uoči dvoboja u Cardiffu izbornik Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je:

- Imamo veliki respekt prema Walesu jer smo u Osijeku imali mnogo problema u prvom međusobnom dvoboju. Teško smo dobili taj ogled. Svjesni smo i da njima igra samo pobjeda kako bi ostali u borbi za Euro. Ponavljam, momčad koja ima Balea je opasna, ali imat ćemo problema i s drugim mladim igračima, pogotovo Jamesom.

Dalić je nastavio:

- Nismo još složili momčad, ali smo svjesni da moramo nekoga odmoriti. Bili smo u maksimalnom naporu u Splitu protiv Mađarske i moramo voditi računa da se ne ponovi nešto slično kao u Azerbajdžanu.

O taktici je Dalić rekao:

- Nemamo potrebu srljati. S te strane nemamo pritisak. Ali, ne znamo ni igrati bunker. Imamo kvalitetne igrače i to ne mogu tražiti od njih. Morat ćemo biti strpljivi, ali će biti vrlo važna naša igra u obrani. Ne možemo očekivati kako ćemo na njihovom stadionu dominirati. Bilo bi lijepo kada bismo pobijedili i olakšanje bi se dogodilo kada bismo osigurali Europsko prvenstvo, ali nećemo sebi stavljati nikakav pritisak.