Vijesti
Objavljeno: Sri 08.11.2017.

Dalić: Još uvijek ne znam što s Mandžukićem

Izbornik Zlatko Dalić jednu je veliku utakmicu, gostovanje kod Ukrajine, odradio na pobjednički način. Sada mu slijede dva nova vrlo teška i zahtjevna ogleda protiv Grčke.

- Vidjet ćemo još što će biti s Mandžukićem. U četvrtak igramo samo prvo poluvrijeme protiv Grčke. Slijedi nam još uzvrat. Ne treba ništa forsirati. Ako Mandžukić bude spreman igrat će, ako ne bude neće, rekao je izbornik Dalić na startu pa nastavio:

- Nemamo potrebu ništa forsirati, ni biti nervozni, ni srljati. Trebamo biti pametni i mirni. Kroz takvu igru moramo tražiti našu priliku. Spremni smo. Predstavio sam igračima svoje ideje i planove, rezultat će pokazati jesmo li uspjeli. Nema euforije, nema pritiska. Samo polako želimo doći do cilja, rekao je Dalić i dodao:

- Imamo jedan jedini cilj, a to je odlazak na Svjetsko prvenstvo. To što je ranije Hrvatska uvijek imala teške susrete s Grčkom nije moj problem, niti se time zamaram. To je samo nekadašnja statistika. Ponavljam, ne volim euforiju, niti nam treba. Nema ni tragedije. Samo želim mir u svojoj momčadi. Kvalitetu imamo, ako pokažemo još borbenost, motiv i pamet u svemu, mislim da možemo do dobrog rezultata u Zagrebu. Ali, ponavljam, to je samo prva utakmica. Bit će mnogo posla i nakon toga.