Vijesti
Objavljeno: Čet 05.09.2019.

Dalić: Mađarska nam je bila velika opomena i škola

Hrvatska reprezentacija odradila je službenu konferenciju za novinare dan uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo. U Trnavi će Hrvatska u petak (s početkom u 20:45 sati) odigrati dvoboj protiv domaćina Slovačke, a hrvatski izbornik Zlatko Dalić je u najavi svega rekao:

- Gledali smo dosta Slovake ovih dana i spremni smo. Znamo kako igraju, što mogu. Ali, znamo i što mi možemo. Znamo vlastitu igru, kvalitetu i pristup. Hamšik im je najbolji igrač, opasan je i Mak na krilu. Svjesni smo teške situacije u kojoj se trenutačno nalazimo, ali vjerujem da ćemo uspjeti.

- Stvarno neću razmišljati o tome koga nema. Samo vi u medijima to ponavljate. Neću se vraćati na to jer bi to trajalo dva dana. Mi u reprezentaciji smo okupirani drugim stvarima. Uspjeli smo nedavno protiv Walesa, možemo i u petak, ako budemo pravi.

Dalić je nastavio:

- Utakmica i poraz kod Mađarske su nam bili velika škola. To nam je opomena za budućnost. Moramo dati svoj maksimum i biti spremni na sve. Ako nismo na toj razini, imat ćemo jako puno problema.